Vacqueyras-Vaujany
Bonjour bloggers!
Hier nog eens een verslagje uit de alpen. Zaterdagavond zijn we weer in Vaujany aangekomen. Om 19 u kids uit het zwembad gesleurd, de auto ingezet en 3 uurtjes rijden tot de alpen. Zondag, Tiekedag. Anne vertrok naar Parijs voor haar cd, Pascal bracht haar weg, had autopanne en kwam dus pas zondagnacht terug aan. Siets rijdt nog snel naar haar kamer in Vaujany en ziet overal teleurgestelde nederlanders rondlopen.
Vandaag een vrije dag. De zus van Pascal is vanmorgen aangekomen met de 3 kindjes, Pas is met zijn kroost lekker naar het meer getrokken, met de nichtjes en neefjes spelen.
Morgen weer Tiekedag. Van 7 u tot 23 u. Pascal staat dan een hele dag in de zaak.
Woensdag rijd ik met Pascal en kids terug richting Vacqueyras. Pascal gaat daar een week heel hard klussen aan het huis, terwijl houd ik de kids bij en Anne keert dit weekend terug richting Provence.
25 juli vertrekken ze voor 10 dagen naar Spanje, met de ganse familie, schoonzus Anne heeft daar een groot huis. Ik blijf dan in Vacqueyras en krijg misschien wel mijn nicht, schoonneef en hun dochtertje 10 dagen op bezoek en ook Joppe en ma willen graag nog enkele dagen komen voor het chirokamp.
Dan van 5 tot 15 augustus, kidstijd voor Siets. Vanaf 15 augustus stappen Anne en Pas uit de zaak, gaan ze een jaar lang genieten van hun kroost en zoekt Tieke nog iets bij van job om te doen. In de b&b sector al eerste ervaringen opdoen, als pedagogisch hulpverlener of animatie op een camping spreken mij enorm hard aan, dus ik ga volop zoeken voor een 5 tal dagen per week. In het weekend is het oppastijd voor Siets bij haar 4 kapoenen.
Ik heb super mooie foto's getrokken, het kabeltje ligt nog in België voor ze op de computer te zetten, maar dat komt deze kant nog wel op, zodat jullie mee kunnen genieten van een kei leuke zomer hier!
Ik ga mijn kamer schoonmaken hier in Vaujany en even in de zon liggen hier op de berg, een dagje zonder kids, is al weer een eeuwigheid geleden, haha!
Fijne vakantie iedereen!
Liefs Siets
Hey Siets, dus als ik het goed heb ben je nu in de Provence en kun je dus niet bloggen en mailen?
Check je als je de kans hebt je mailbox? Ik ga je nu mailen.
xx