Demain: Vacqueyras
Hallo bloggers!
Hoe verloopt het leven daar bij jullie? Ik schrijf nog kort even een verslagje, omdat ik morgenavond met Anne en kids voor enkele dagen naar de Provence trek. Het belgisch koppeltje (nieuwe personeel) is gisteren gearriveerd en Pascal gaat hen nu keihard inwerken met Anne. Anne moet nog wat regelen in de Provence, dus gaan we eerst enkele dagen naar het zuiden. Pascal blijft hier voor het nieuwe personeel.
Morgenavond 'grand spectacle des petits enfants'
De peuters van de crèche geven morgen een uurtje een voorstelling om 18 u. Gaat weer super schattig worden, daarna rijden we naar het zuiden zodat we tegen 22 u in Vacqueyras arriveren, kids in bed kunnen leggen... .
Ik heb geen internet, dus enkele dagen even geen verslag vanuit het mooie Frankrijk.
Ik heb al een heleboel foto's getrokken, maar ben het kabeltje om verbinding te maken met de computer thuis vergeten, had het in mijn koffer gestopt, maar kan het nergens meer vinden dus moet ik even een nieuw kabeltje aanschaffen zodat jullie mee kunnen genieten van het mooie leven hier!
Morgen weer volledige kidsdag, de vakantie is nu begonnen, dus elke dag 4 kids.
De meisjes mogen donderdag (laatste schooldag Provence) even een kijkje gaan nemen in het eerste leerjaar in de provence. Hier zijn ze de laatste weken, elke week een uurtje gaan kijken, ook soort overgangsproject.
Ik schrijf jullie uitgebreid na mijn dagen in Vacqueyras!!!
Geniet van de vakantie iedereen en geniet elke seconde van je kapoenen!
Morgen om 7 u weer klaarstaan hier beneden in Allemont, ga nog snel een wasje doen, douchen, koffertje klaarmaken voor enkele dagen Vacqueyras en nog even Mc cleod's daughters kijken, heb de eerste 5 seizoenen op dvd, dat is pas een soap!!!
Veel liefs
Siets