sietsindealpen.reismee.nl

Klaar om er een super leuke zomer van te maken?

Hey bloggers!

Dat is een eeuwigheid geleden! Ingepakt, na een namiddagje koffer in en uitladen, 20 kg voor 2 maanden is echt te weinig... De Mega Mindy stickerbladen die bij het laatste nieuws zaten, wogen al 1 kg, om nog maar te zwijgen over alle andere knutselprulltjes die Tieke ingepakt heeft om er een creatieve zomer van te maken.

Examens op school zijn goed verlopen, nu is het wachten op de resultaten. Ik vertrek morgen om 5.20 u zodat ik een klein uurtje later in Zaventem arriveer, kan inchecken en dan allemaal duimen: 'de beveiliging.' Dat machien tuut altijd bij mij. De eerste keer, onervaren reiziger die ik toen was, kon ik mijn handbagage openmaken en ja, 3 x raden wat daar in zat! Verf, stickers, kinderlijm, stempels... .

Wink

Er is altijd wel iets dat tuut bij mij, dus wat gaat het morgenvroeg weer geven???

Pa gooit mij om 6.20 u eruit in Zaventem en dan rijdt hij door naar zijn werk. Als alles goed verloopt stijg ik om 8.20 u op en land ik om 9.30 u in Genève. Daar staat Anne of Pascal mij op te wachten, nog een tochtje van 2 u tot de alpen en als alles goed verloopt arriveer ik tegen 12 u in Vaujany om 4 kids vol ongeduld op te vangen.

Wink

Ik zou zeggen, volg de zomer weer lekker goed op! Kom eens piepen op mijn blog, verhalen post ik op www.sietsindealpen.reismee.nl voor foto's (en geloof me er komen mooie reportages aan, met het nieuwe fototoestel), www.sietsindealpenimages.reismee.nl (let op images dus).

Ik wens jullie allemaal een kei hete zomer toe, een kei leuke zomer, een creatieve zomer. Eind augustus na het zomerseizoen fietst Tieke nog wel eens door Meer.

Tot blog en hou je niet in om af en toe iets te posten, super leuk om te lezen!

Als jullie wekker morgen afloopt, staat Tieke voor de incheckbalie of zenuwachtig bij de piepmachines, om vervolgens nog kilometers met de roltrap omhoog het juiste vliegtuig te zoeken.

Tot in mijn eerste verslag uit de alpen!

P.s Ik ben goed aangekomen op perron 21, 9 juni, dankjewel allemaal voor de lieve verjaardagswensen, cadeautjes...!

Net nog vettige frietjes op, zo meteen nog een grote coupe ijs uit de diepvriezer plunderen en dan terug naar al het gezonde eten, een lege snoepkast en rennen de ganse dag!

Liefs Siets

Hilde

Dat gaat vast en zeker allemaal weer lukken deze zomer !Geniet ervan !!! Groetjes.