sietsindealpen.reismee.nl

Voorbije dagen

Hey Paasbloggers!

Nog een vrolijk pasen uit de alpen! Vanmorgen om 6 u liep ik ook al buiten voor de kindjes, een halfuur later kwamen ze één voor één de trap af vol verbazing en kon het natuurlijk niet snel genoeg gaan. Meteen jassen aan en hop rapen maar!

Er kwam net een kleine sneeuwbui dus gelukkig had de paashaas de eitjes op het terras gelegd voor het vakantiehuisje.

Ben nu al 3 dagen non stop bij de 4 spruiten, ook de nachten. Jesse wordt op vaste tijdstippen wakker, er zit dus structuur in zijn slaap

Wink
! Om half 12 laat hij zich horen, tussen half 3 en 3 u, half 5 en dan half 7 opstaan. Om half 12 kan ik hem vaak gewoon laten doen, maar om half 3 en half 5 krijst hij erop los dat de anderen er bijna wakker van worden dus rent Tieke naar hem toe.

Hier nu ook 2 weken paasvakantie, we zagen gisterenmorgen de eerste belgen en nederlanders weer arriveren die er een nachtje rijden op hadden zitten of rechtna school al vertrokken richting de bergen. Ook vandaag nog heel veel toeristen aangekomen.

Ik heb nu de kids nog 7 dagen alleen, probeer ze dus elke dag zonder speelgoed bezig te houden, enkel nog stiften en papier gevonden, de rest van mijn knutselgerief staat in de Provence.

Vanmiddag hele middag buiten gespeeld in de speeltuin en gaan wandelen in Bourg d'oisans, gezellig tussen de toeristen, alle winkeltjes waren open... .

Ik slaap dus nu in de kamer van mijn gastouders, de kids slapen met 4 boven op de mezzaine (het is een echt vakantiehuisje waar we hier in leven voorlopig). Mijn gastouders slapen in de verbouwde schuur wat ooit een appartementje wordt. Ik moest mijn kamer hieronder het vakantiehuisje uit voor gasten.

Aangezien het personeel bijna vertrekt moeten mijn gastouders deze week dus non stop werken en daarna een maand geen gasten!

Maar heb nog werk genoeg tot 1 mei (na deze week gaan ze weer klussen in de provence, hier alles opknappen voor het zomerseizoen...).

Dus heb eigenlijk tot 1 mei bijna non stop de 4 kapoenen, dag en nacht.

Dan rond 10 mei land ik in Brussel, voor 4 weken. 3 weken super hard blokken, communiefeest Joppe, verjaardag 9 juni en dan 10 juni vertrek ik terug, eerste gasten kome 15 juni zoiets aan dus dan moet ik terug paraat staan om de zomervakantie te vullen met de 4!

Laughing

De kids liggen in een diepe slaap, ik ga snel even douchen en schoolboeken openslaan tot een uur of 11, dan au lit en klaarstaan voor Jesse vannacht en morgen er weer een keitoffe dag van maken!

Veel liefs Siets

--> paasfoto's: www.sietsindealpenimages.reismee.nl