sietsindealpen.reismee.nl

Frankrijk

Bonsoir bloggers!

Zaterdag is al weer gepasseerd. Super leuke kidsdag achter de rug! Ze waren alle 4 vandaag doodop, maar we hebben er toch een leuke dag van gemaakt, vanavond hebben we coalabeertjes geknutseld, ze zijn hier gek op dieren, coalatjes vinden ze super lief.

Vanmiddag hadden ze 2 uur skiles, ben gaan kijken met Jesse, hij had in de voormiddag al een uur geslapen omdat hij helemaal op was.

Een winterbui vandaag, heel bizar, terug wat sneeuw gevallen vooral boven, morgen terug helemaal lente las ik net.

Jesse pubert erop los, super grote deugeniet, kei hard uitdagen, zoals de was uit de kasten gooien en naar beneden gooien, alle potten uit de schuiven halen, het bakje met stiften 100 x per dag om ver gooien en dan met een big smile weglopen, alles maar uitladen zodat Tieke alles zou opruimen voor meneer, maar daar trapt Tieke niet in, hij heeft het ondertussen al wat door dat hij het zelf moet opruimen of2 minuten in zijn bedje moet.

Ook heel koppig hoort er ook bij, of alles afpakken van broer en zus, slaan en bijten... .

Verder leert hij nu elke dag wel een woordje bij, super mooi om te zien, hoe hij groeit daarin.

Morgen ook hele dag voor mij, Anne vertrekt om 7 u heeft een optreden ergens in Frankrijk, de gasten arriveren morgen pas, een engelse groep van 20 man, moeten allemaal afgehaald worden op het vliegveld dus Pascal zal het druk genoeg hebben morgen!

Ik begin om 7 u tot 20 u en heb maandag misschien een hele dag vrij, schooldag!

Verder heb ik de cd van Christophe Maé gekocht, heerlijke franse muziek.

Ik heb hier ook veel muziek leren kennen zoals Jack Johnson, Xavier Rudd... .

Op www.youtube.com moet je deze nummers eens beluisteren:

- Christophe Maé met j'ai laissé en dingue dingue dingue, pourquoi c'est beau ca

- Xavier rudd: let me be , messages, connie's song, come let me go

- Jack Johnson: same girl, go on, never know, confused

Ik ga in juni naar het concert van Christophe Maé, hij woont vlakbij Vacqueyras, opgegroeid in een groot gezin, maakte 6 u per dag muziek, echt super biografie!

Gisterenavond om 23 u met Anne nog naar het belgisch hotel hier gereden, france 2 kijken omdat die uitzending van Anne kwam en france 2 pakte hij gisteren niet hier. Grappig tussen al die belgische accenten, ze vonden mij al een hollander, help!

Het was de franse versie van de laatste show en op het einde treedde Christophe Maé op!

Om half 1 au lit en 6 u later mijn 4 kapoenen weer verwelkomen!

Morgen er een mega zondag van maken!

Veel liefs Siets