sietsindealpen.reismee.nl

Gek, nog steeds wakker!

Hoi bloggers!

De vorige nacht een uurtje geslapen, een nachtje opgebleven. Jesje sliep heel onrustig en ik kan de slaap nooit vatten in een vreemd bed de eerste nacht, hoe moe ik ook ben. Dat zit niet in mijn kop, dan heb ik al van kindsaf aan als ik ergens ging logeren, na 2 nachten is dat helemaal oké.

Dus heb ik een nachtje heel hard voor school gewerkt. Onder een heldere sterrenhemel, al de lichtjes buiten boven de dorpjes, prachtig!

Om half 5 arriveerde Anne en dan ben ik naar beneden gelopen, richting mijn eigen bed, waar ik een uurtje toch heb geslapen. Om 6 u was ik weer klaarwakker en kon de dag van start gaan. Kids allen school klaar gemaakt en met Jesse een leuke voormiddag gehad! Vanmiddag kreeg ik even vrij tot 15 u, ben de nieuwe cd van christophe maé gaan kopen, super mooie cd, uiteraard franse muziek!

Dan na Jesse zijn dutje, Jesse opgevangen, kids van bus gaan halen en de avondshift gedaan tot 19.30 u.

Ga nu nog wat wasjes doen, uurtje voor school werken en om 23 u komt op FRANCE2 het programma: vous aurez le dernier mot, een saaie show met bv's maar er komt een stukje van christophe maé in en daar zie je mijn gastma ook in, is gisteren opgenomen in Parijs. En dan slaat de klok weer middernacht en ga ik ook slapen. Morgen al weer een hele kidsdag voor mij, gasten vertrekken, gasten komen aan dus om 6.30 u vlieg ik er weer in tot 20 !

Veel liefs en een fijn weekend iedereen!

Bisous

Iets (roept Jesse nu of Diets, heerlijk)