Maandag + dinsdag
Bonsoirs bloggers!
Gisteren Jessedag! Van half 9 's morgens tot 17 u heeft hij buiten gespeeld, enkel om 11 u mee gekookt met Tieke voor de 3 studenten die thuis komen eten, een uurtje geslapen om 13 u, voor de rest met Tieke de hele dag in de zon gespeeld!
Vandaag was het om 10 u al 21 graden. Vandaag om 6.45 u de kids wakker gemaakt, rustig ontbeten, gewassen en aangekleed. Naar de bushalte gewandeld nu, hop steil naar boven. Ik voelde het om 6.30 u al toen ik brood ging halen in de zaak, dat het super zwoel was, toen kon je al in t-shirt rondlopen.
Om 7.40 u liep ik met de 4 kids steil naar boven tot aan de bushalte, lekker in het ochtendzonnetje, ze waren netjes op tijd klaar dus konden we lekker sluieren naar boven. 8 u kids uitzwaaien en dan met Jesse terug naar beneden gelopen en een hele voormiddag buiten gespeeld. 11 u eten klaargemaakt zodat om kwart voor 12 de bordjes op tafel klaarstonden voor onze studenten die dan middagpauze hebben.
13 u onze studenten weer uitzwaaien en Jesse in bed gelegd, hem een uurtje laten slapen en om 14 u hop naar de speeltuin, luiers mee, doekjes, zijn petje, zonnecrème, extra broekje en truitje, jasje, zijn flesje, drinken, fruit, een koekje en spelen maar!
Dan zijn we om 16 u de kids van school gaan afhalen, omdat we vlakbij waren, kids nog even lekker uitgewaaid in de speeltuin met een ijsje, jawel het ijskraampje was open vandaag, ons eerste ijsje voor de lente en zomer! Dat heeft gesmaakt.
17 u 30 arriveerden we weer in Vaujany, doodop van de schooldag en het uurtje ravotten in de speeltuin. Nog even aan het stokbrood en nutella, iedereen een frisse douche en om 19.30 u allen au lit!
Morgen is de judo verplaatst naar 13.30 u tot 14.30 u, dus een hele voormiddag Tieke morgen, in de namiddag een uurtje judoles.
Ik begin morgen weer lekker om 6.30 u tot 20 u. Ze zijn alle 4 lekker thuis morgen dus maken we er een super leuke dag van!
Hilde, meisje van 20 uit nederland die hier in de zaak werkt, is morgen jarig, we hebben net een slinger geknutseld, tekeningen gemaakt en gaan morgenvroeg een koekjestaartje maken voor haar.
Ik blijf nog tot 22 u bij de kids, want Jesse wordt heel vaak wakker, dan is Anne klaar met opdienen in het restaurant, dan ga ik snel douchen en misschien nog een halfuurtje de schoolbanken openslaan, zodat ik om 23 u moe en voldaan naar dromenland kan en om 6 u weer gewekt wordt door de vogeltjes en de zwoele ochtendzon!
Fijne avond iedereen!
Bisous