sietsindealpen.reismee.nl

Lundi

Coucou bloggers!

Hier nog even een verslagje uit de mooie alpen. Vannacht 100 x uit bed geroepen door Jesse, had super veel last van zijn kiezen, gelukkig geen koorts. Om half 4 kon hij toch de slaap vatten en heeft hij toch tot6.45 ugeslapen. Uiteraard veel te weinig voor onze peuter. Toch stond hij in bed te springen alsof hij klaarwakker was (waarschijnlijk oververmoeid) en riep hij luid: tttiiieeke!

Ik heb van 4 tot half 7 ook nog kunnen slapen en maakte me dan klaar om een kwartier later de bende wakker te maken. Zodat we om kwart voor 8 allen in de auto zaten richting de bushalte.

Een relaxte ochtend: eerst rustig gegeten om kwart na 7 allen wassen en kleertjes aan, om half 8 tandjes poetsen, schoenen aan, mondje nog eens afwassen, haren kammen en jasjes aan. Heel rustig, zolang er maar structuur in zit!

Met Jesse een leuke creatieve voormiddag. Lekker gekookt voor de bende, onze studenten die om 12 u komen eten, daarna een halfuur bellen liggen blazen buiten, had nog een zakje gevonden in de schuur waar al mijn spullen in dozen al zijn ingepakt voor de provence.

Om 13 u terug naar de bus en dan Jesse ondergestopt, die uiteraard doodop was. Hem 1,5 u laten slapen, terwijl het huishouden bijgewerkt, Jesse wakker gemaakt anders houdt hij 's avonds een groot feest. Met hem naar de poesjes gewandeld bij de buren. Om 16 u de andere 3 gaan afhalen. Nog even buitengespeeld, broodjes gegeten, alle kids in de douche en dan nog even K3 gedanst, de avond afgebouwd net voor ze gingen slapen, even pluk van de petteflet gekeken en om 19 u de trap op naar boven. Een halfuur later lag iedereen diep in dromenland, ze probeerden elkaar nog wakker te houden, maar dat is niet gelukt.

Schooltasjes gevuld, de meiden moeten allerlei afval meebrengen, gaan rond recycleren werken, kleertjes voor morgen liggen klaar, ontbijttafel staat klaar, jesse zijn crèchezakje is gemaakt (dinsdag crèchedag). Morgen om 9 u ben ik dus even kidsloos, om 12 u moet er weer een warm bordje klaarstaan voor onze 3 studenten, dus daar ga ik morgenvroeg mijn energie insteken, ook de was bijhouden en eens met een dweil rondgaan!

Heb nog enkele foto's van vandaag, ga ze nu op www.sietsindealpenimages.reismee.nl zetten. Dan douchen en nog een 2 uur voor school werken!

Bisous Siets

hey sietsie!

het wordt spannend hier. We zijn aan 't inpakken voor ons vertrek morgen. Annabel heeft net veel last van kiezen. Ze huilt en heb al maar een pijnstiller opgestoken. Er zitten 4 kiezen klaar. 2 onderaan, 2 bovenaan. Hopelijk heeft ze er niet teveel last van.
Allé tot gauw siets!
De komende week zal ik niks kunnen sturen hé.
Dus tot eind volgende week of zo!
Veel liefs,
Bie en co xx

siets

Hey !

Ik ken het helemaal kiezen, Jesse zijn laatste kiezen komen door. Heeft 3 dagen niks geslapen, overdag heel 'zagerig' en zevert heel veel. Is de ergste crisis door nu, dus ben fier op mijn kleinste spruit hier! Ik mocht hem absoluut niks geven, ook niks natuurlijk of homeopatisch (waar ik voorstander voor ben) ben nu 4 dagen alleen met de kids, ben blij voor hem dat de ergste pijn weg is!

Je ziet het met kids he altijd op momenten dat het minder uitkomt he, grappig vind ik dat. Zie het met kleine dingen al, als ik om kwart voor 8 alle kids hun gordel heb aangedaan in de auto, vertrekkensklaar naar school, ruik ik iets, Jesse kaka, roept hij dan luid! Dan lach ik eens in mezelf, heerlijk.

Heeft ze haar zwembroek al ingepakt? Haar eerste reis naar het buitenland? Wat een gelukzak, 1 en al meteen naar zo'n mooi eiland!
Heel veel plezier!

Vandaag was het hier 19 graden, ik ben gebruind niet normaal, daar zal het zeker nog 10 graden warmer zijn zeker?

Fijne vakantie !!!

Bisous Tieke