sietsindealpen.reismee.nl

Aujourd'hui

Hey bloggers!

Wat een heerlijke zondag! Kids om 13 u, na het eten allemaal ingeladen in de auto, skeelers mee, step mee, buiten spelen, jongens! Grote picknickmand mee en spelen in de zon. Hop naar de speeltuin. Er waren veel mensen met hun kids die kwamen genieten van een warme zondagnamiddag. We schommelden tot in België, speelden verstoppertje, schipper mag ik overvaren, skeelerden erop los, speelden in de zandbak, alsof het zomer was.

Om 15 u de picknickmand open, lekker wat gedronken, fruit binnen geschrokt niet normaal: bananen, appels, kiwi's, appelsienen, alles ging vlot naar binnen vandaag, dankzij die zonnestralen.

Jassen werden aan de kant gegooid, er liepen zelfs al kids op blote voeten rond, de zonnecrème werd boven gehaald, heerlijk! De ijsjeskraam ging vandaag zelf open, mijn eerste ijsje voor het jaar 2010 en als ik aan 1 ding verslaafd ben is het wel schepijs, vanille, chocolade, tiramisu... met chocoladesaus en slagroom, mmmmmmmmmm!

Om 17 u begon het af te koelen, kids doodop in de auto geladen, K3 cd op en hop naar Vaujany, ze ploften op de bank, uiteraard doodmoe. Lekker broodjes gegeten, een warme douche en om 18.30 u even Otje gekeken, zodat we om 19 u richting ons bedje konden, nog 1 verhaaltje en nog geen 5 minuten later was het muisstil boven.

Jesse slaapt enorm slecht, door zijn kiezen, hoort er ook allemaal bij. Anne en Pascal zijn vanmiddag naar de Provence vertrokken, Anne keert woensdag terug, Pascal vrijdag. Dan zijn de ramen geplaatst, elektriciteit aanwezig, keuken geïnstalleerd, helemaal schoongemaakt... verhuisklaar voor binnen 3 weken. Anne haar broer arriveert dinsdagavond.

Dus heb ik de kids nu 3 dagen alleen. Daar geniet ik van, elke seconde!

Ik ga mijn huishoudrondje afmaken, schooltasjes vullen, de meiden moeten allerlei afval meebrengen las ik in hun agendatjes, gaan rond afval werken volgende week, dus zal dat eens bij elkaar gaan zoeken. Nog een wasje ophangen en insteken, kleertjes klaarleggen... .

Morgenvroeg de kids om kwart voor 7 wekken zodat we een uurtje later in de auto zitten, hop naar de bushalte! Jesse hele dag thuis morgen. Morgenmiddag om 12 u komen de studenten weer thuis eten tot 13 u en om 16 u zit hun schooldag er ook weer op. Ik ga lekker voor ze koken met Jesse morgen!

Ik hoop voor Jesse dat het vannacht beter gaat, anders staat Tieke weer voor hem klaar!

Heel veel liefs

Van 4 bruingekleurde kids en een Siets met zomersproetjes op haar neus!