sietsindealpen.reismee.nl

Volgende week

Hallo bloggers!

Ik heb nu even 5 minuten de tijd om te gaan zitten dus pen snel nog een verslagje of stand van zaken neer. De kindjes heb ik net naar de crèche gebracht, voor een halve dag tot half 12.

Ik heb nu deze nacht in het appartementje voor de gasten geslapen met de 4 kids. Jesse had zijn nacht niet vandaag, puur nachtmerries, denk ik. Hij krijste erop los en zat met zijn ogen dicht te slaan, neenee te roepen... .

Ik heb 2 uurtjes geslapen (hoop ik), met 4 kids op 1 kamer, de één praat in zijn slaap, de ander snurkt... ik ben een moeilijke slaper daar in, slaap nooit de eerste nacht in een vreemd bed. Maar dat maakt allemaal niet uit.

Nu net ingepakt voor de kindjes, de laatste was gedaan... zo meteen koken en om iets voor half 12 kids terug afhalen op de crèche en er een leuke namiddag en avond van maken.

Ik vertrek morgenvroeg om 8 uur met Anne en kids naar de Ardèche, waar we een week gaan logeren in een kleine gîte van vrienden van Anne en Pascal. Omdat Vacqueyras nog geen vloer ligt, door dat het te koud is om de vloer te gieten en het niet woonbaar is met 4 kids.

Pascal blijft hier werken in Vaujany, er komen morgen 20 gasten aan. Anne vertrekt maandagavond vanuit Ardèche terug naar hier, omdat zij hier samen met Pas dinsdag en woensdag hele dag moeten werken. Ze keren dan donderdagmorgen terug.

Dus ben ik maandagavond, dinsdag, woensdag en donderdagmorgen alleen in Ardèche met de 4 kids, heerlijk!

Volgend weekend hopen we dan naar Vacqueyras te kunnen gaan, spannend allemaal!

Ik ga groenten snijden en het eten klaarmaken, zodat ik iets voor half 12 de auto in kan en de bende kan gaan afhalen.

Veel liefs en tot schrijfs!

Siets

P.s Volgende week heb ik denk ik geen internet, in Vacqueyras normaal wel.

Tot dan!

Bie & co

Hey Siets!

amai amai, wat een gesjouw allemaal!

Bedankt voor je verjaardagskaart voor Annabel!!!
Ze heeft ze langs allekanten bekeken en geproefd :-).
Gisteren heeft ze taart gegeten. We hebben ze moeten tegenhouden want ze bleef snoepen als je haar liet doen. De eerste hap was wat bedenkelijk, maar nadien had ze de smaak te pakken.
Donderdag naar kind en gezin voor haar prikjes. In elk bovenbeen 1. Ocharme. Ik geloop dat ze er dan wel voor een tijdje vanaf is.
Allé siets, stel het goed ginder en tot schrijfs!!!
Bieke xxx