een dagje ziek
Hey bloggers!
Ginder al veel zieken? Gisteren de hele dag in bed gelegen, flinke koorts. Vandaag Jesse naar crèche, omdat Anne en Pas, dinsdag de hele dag in de zaak staan. Straks vlieg ik er terug in, kindjes van school afhalen en Jesse van de crèche halen. Pas moet koken vanavond, Anne opdienen dus doe ik de avondshift. Ben al flink beter, alleen terug wat op kracht komen.
Woensdag ook hele dag kidsdag voor mij, kindjes zijn dan hele dag thuis hier in Frankrijk tot hun 6 jaar, daarna een halve dag zoals bij ons. Dus morgen begin ik ook om 7 uur tot 's avonds en om 19 uur word ik verwacht in de zaak, 6 kindjes van 3 nederlandse koppels die een oppas nodig hebben morgenavond, 6 kindjes tussen de 6 maanden en 5 jaar oud.
Donderdagavond ben ik ook al geboekt in solneige, om 19 uur, engelse jongen van 2. De week van 6 februari ben ik elke ochtend geboekt in solneige... het loopt super vol, ik moet zien dat ik voor mezelf een vrije dag per week inlas, ook voor schoolwerk (maar sta gelukkig voor op mijn schema, omdat ik wist dat de winter super druk zou worden).
Liefs Siets
Ik hoop dat je snel terug op krachten bent Siets! Probeer maar op tijd in je bedje te kruipen. Je zult je energie nog nodig hebben als ik zo lees :-)!
Een nieuwtje: ik ben de trotse meter geworden van Sylvies zoontje "Fille". Het is een reus!!!!!!!!!! Hij weegt 4650gr en is 55cm groot!!! Gisterenochtend geboren om 7 uur. Alles ok met mama en kind.
Annabel is ondertussen een weer een beetje beter. Heeft minder diarree, eet terug wat beter, heeft geen koorts meer. Ze voelt zich nog niet zo goed in haar velletje. Zal snel beteren hoop ik.
Veel plezier met de kids Siets!!
Beate xx
Hey Beate, Belle en Jimbo!!!
Proficiat met het meterschap van Fille! Sylvie krijgt altijd wel kanjers he, was dat bij Senne en Jef ook niet zo?
Ik duim ervoor dat Belletje weer lekker in haar vel zit! Misschien K3: handjes draaien eens opzetten, ze wordt bijna 1 toch, man wat vliegt de tijd!
Ik stuur haar wel wat energie door van hier, ik barstte vandaag van de energie, batterij helemaal overladen, hehe!
Morgen een non stop day van 6 tot 24 uur, kijk er naar uit met al die kids!
Heel veel liefs aan Belle, toi toi!
Bisous
Siets