sietsindealpen.reismee.nl

Is het al oudjaar?

Hey bloggers!

Nog even een kort bericht voor het jaar 2009 af te sluiten. Was het gewoon totaal vergeten dat het morgen oudjaar is. Totaal niet mee bezig hier, haha. Morgen als de kindjes slapen is het hier diner voor de gasten in de B&B, nu zijn er alleen maar engelsen, ken er nog niemand van, maar ga er niet heen, totaal geen zin in. Morgen om 21 uur openen de pistes 's avonds helemaal verlicht met fakkels... daar ga ik even een kijkje nemen, iets drinken in de belgische bar en ik weet zeker dat ik om 12 uur in mijn bed lig, wil er lekker fris uitzien om er vrijdag weer een hele leuk kidsdag van te maken!!!

Ben niet echt voor dat gepushed feestgedoe te vinden, ik vind je moet van elke dag een mooie dag maken en de mensen elke dag vrolijk toelachen en vriendelijk zijn tegen elkaar, niet enkel met nieuwjaar: gelukkig nieuwjaar roepen.

Dit wordt ongetwijfeld de mooiste rustigste oudjaar avond ooit! Gewoon boven in de sneeuw in de fakkels, op ski's, mooier kan het niet, toch? Eerst gezellig met de kindjes eten en dan lekker K3 dansen, kindjes in bed leggen en even naar de skipiste toe, volgens mij lig ik om 12 uur mijn bed in om er vervolgens 6 uur later weer een heerlijke kidsdag van te maken!!!

Vandaag van 6 tot 20 uur met de 4 kapoenen bezig geweest, super heerlijk geknutseld, koekjes gebakken, samen het eten gemaakt, kids allemaal mee groenten snijden ook kleine Jesse van 1. Daarna lekker gegeten met de kaarsjes die we gemaakt hadden, samen opgeruimd en gestofzuigd, Jesse in bed gelegd en er een heerlijke namiddag van gemaakt, om 15 uur met zijn allen de sneeuw in, grappig 4 ukjes in skipak en ik erbij, voel me nog elke dag maria von trapp hier in de bergen!!!

Grappig, Seppel van 3 is nu in zijn slaap aan het zeggen: Sieke, Sieke, jij lief, Sieke, Sieke boetseren roept hij nu, waaaaaaaaaaaaaaaaauw, wat een mooie afsluister voor vanavond!

Tot schrijfs iedereen!

Maak er een mooie avond van morgen, geniet, niet gepushed, maak er iets van jezelf van!

2010 x bisous !

Siets en France