kerstdagen
Hey iedereen!
Uiteraard ook van mij nog mooie feestdagen en het allerbeste voor 2010! Super drukke week gehad, maar echt heerlijk genoten met de 4 kids!
Woensdagnacht om 3 uur met Anne naar Duitsland vertrokken, een nieuwe auto gaan afhalen, om 20 uur 's avonds waren we terug in Vaujany, in totaal 2 x 8 uur gereden, ik met de clio teruggereden achter Anne, heerlijk, ik heb gewoon 8 uur aan een stuk, met een tankpauze van een kwartier, gereden op de franse snelwegen!!!!!!!!!!! Zo gelukkig was ik, ik zat op een dik uur van Luxemburg, dus op een dikke 3 uur van Hoogstraten!
Gisteren kerstmis gehad, gelukkig niet zo stressy en gepushed. 's Morgens leuk ontbijt met de kindjes, de kerstman was uiteraard geweest (i.p.v. sinterklaas), om half 7 vlogen ze alle 4 hun bed uit en onder de kerstboom stonden mooie kerstcadeau's op hen te wachten.
In de namiddag ben ik met hen met de liftjes naar boven geweest, tussen de skiërs, heerlijk geravot in de sneeuw, dat vonden ze geweldig! Daarna hebben we een kerstfilm gekeken, dan om 18 uur gegeten met alle gastkindjes die er nu zijn, om 20 uur lagen ze in dromenland en dan begon het grote diner voor de gasten, waar ik ook aan mocht schuiven. Leuke gasten van de zomer die ik al gezien had waren er ook terug, een stuk of 15 engelsen en 10 nederlanders. Gezellige avond, al besef ik helemaal niet dat het feestdagen zijn, heerlijk. Niet die stressy druk daar achter of het moeten van vrolijk kerstfeest tegen iedereen te zeggen.... !
Vandaag een gewone dag, kerstavond ook een gewone avond, enkel kerstmis zelf wat gevierd, dat is al meer dan genoeg.
Vrijdag en zaterdag dus hele kidsdagen gehad. Morgen verjaart Pascal, we hebben een doos vol knutselwerkjes gemaakt.
Oh ja, ik arriveer 1 van de dagen in Nederland. Ik rijd met Anne en de 4 kindjes op en af naar nederland met de nieuwe auto, naar de baby van zus van Anne kijken, oma en opa bezoeken van de kids.... een weekje. Pascal blijft hier samen met het koppel dat mee de B&B draait. Ik moet wel gewoon bij de kindjes zijn die week, Anne moet nog 101 dingen regelen in Nederland, dus blijf ik gewoon bij hen, maar ik passeer zeker eens langs Meer, misschien dat de kindjes een nachtje gaan logeren bij de ouders van Pascal, als dat doorgaat,kom ik een nachtje afgezakt naar Meer. Wanneer dat precies zal zijn, staat nog niet vast. Waarschijnlijk na 1 januari.
Alé, merci iedereen voor de kerstkaartjes! Ik had niet echt zin omdat dit jaar weer te doen, maar heb gwn super leuke foto's van de kindjes, dus mag je nog wel iets verwachten in je mailbox!
2010 dikke kussen !!!
Siets