sietsindealpen.reismee.nl

Eerste week

Hey bloggers!

Lange tijd geleden, de eerste week van het winterseizoen zit er al op! Deze week 7 op 7 de kids gehad van klokslag 6 uur tot klokslag 20 uur. Vandaag halve dag vrij, rustig uitgepakt, wat voor school gewerkt... . Deze avond met kids naar de kerstman geweest, alle kids hun namen werden afgeroepen, alle kindjes van Vaujany super heerlijk, cadeautjes tijd!

Sinterklaas kennen ze hier ook, ze zetten hier ook hun schoen, maar dan brengt de sint 1 cadeautje en vooral veel snoep. De kerstman, is dan echt met verlanglijstjes, prentjes uit speelgoedboekjes knippen... het omgekeerde beetje als bij ons.

Vandaag de eerste gasten gearriveerd. Naast mijn job hier, ga ik nu ook nog oppasservice aanbieden bij solneige, B&B van ook 2 nederlanders, 10 minuutjes lopen van bij ons, iets naar beneden, super gezellig, echt waaaaauuuw!!! Als de gasten dan eens willen uit eten, een halve dag willen skiën zonder de kindjes... kunnen ze mij opbellen. Tijdens de schoolweek hier, maak ik de 3 oudsten hier klaar om 7 uur, breng hen weg, en rijd dan tegen 9 uur door naar solneige of de kindjes komen tot hier (logischer voor Jesse).

Ben al voor een hele week geboekt, heb hier oook al 4 avonden gevuld, engelse kindjes, dus snel mijn engels boven halen. Dus na 19.30 uur als de kids hier slapen, hop naar de volgende kroost, heerlijk!!!

Het viel op vandaag hier, de belgen en nederlanders arriveerden met volgeladen auto's, skioutfit... de liften zijn nu officiël geopend. Het was min 12 vandaag op onze hoogte (1100 m) maar dat voel je niet, de zon scheen zo fel vandaag, heerlijk, het lijjkt gewoon zomer!

Verder is het hoogdringend tijd voor foto's, daar moet ik werk van maken! Heb er vandaag getrokken bij de kerstman hoor, maar moet ze nog op pc zetten.

Verder is het winterseizoen vandaag dus officiël geopend en zitten de eerste gasten te genieten van een glaasje wijn bij het mooie uitzicht!

Heerlijk alle mensen hier in skipak, de streek rond de Alpen zit vol, zoveel belgen en nederlanders, engelsen, van overal, allemaal hier kerst en nieuwjaar vieren, groot gelijk, weg van die drukte en schijnheilig gedoe rond die feestdagen, ik baal daar van!

Ik ga nog wat oprommelen, tot schrijfs iedereen!

Liefs Siets

Bieke en co

Hey Sietsie!
Je hebt je handen duidelijk vol daar! Mooie foto's trouwens! Ze hebben het naar hun zin.

Als je een keertje tijd hebt, kijk dan maar eens naar je hotmail, daar zie je ons Belletje in de sneeuw.
We denken aan je hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Véél liefs uit het witte Rijkevorsel en een mooie Kerst hé Siets!!!!!

xxxxx